Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Cortenstalen borderrand gezet 150x2x25 cm (set van 10)

 287,95
Deze cortenstalen kantopsluiting is 150cm lang, 2cm breed (dat is de rand van de kantopsluiting) en 25cm hoog. De totale lengte van deze zet is 15 meter. Bij deze set zit inclusief:
  • 8  rechte koppelplaten
  •  zelftapschroeven
Al onze borderranden worden verkocht in sets van 10. Wilt u andere aantallen? U kunt ons dan mailen op info@roestbakken.com en dan maken wij voor u een offerte op maat. De borderranden  komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen borderrand omgezet 150x2x20 cm set van 10 stuks

 249,00
Kant opsluiting border rand cortenstaal,   Deze borderrand is 2cm omgezet hierdoor krijgt het een hele robuuste en  strakke scheiding tussen gras en tuin. De rand is 20cm hoog  en 150cm lang de delen worden per 10 geleverd. De border rand wordt vervaardigd van 2mm cortenstaal.     De delen cortenstaal borderranden worden geleverd incl. zelftapper schroeven en verbinding delen . Grondpinnen en hoekstukken kunnen apart besteld worden.   De borderranden  komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen borderrand recht 10cm 150cm lang

 14,95
Kant opsluiting border rand cortenstaal,   Deze borderrand is niet omgezet maar recht en geeft een hele strakke scheiding tussen gras en tuin. De rand is 10cm hoog  en 150cm lang de delen worden per 10 geleverd. De border rand wordt vervaardigd van 2mm cortenstaal.   De delen cortenstaal borderranden worden geleverd incl. zelftapper schroeven en verbinding delen . Grondpinnen en hoekstukken kunnen apart besteld worden.   De delen komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt, om dit proces te versnellen hebben we een speciaal product waardoor de cortenstaal producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur krijgen. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen. Toch liever een kantopsluiting op maat? 

Cortenstalen borderrand recht 10cm hoog 150cm lang (set van 10)

 149,00
Kant opsluiting border rand cortenstaal,   Deze borderrand is niet omgezet maar recht en geeft een hele strakke scheiding tussen gras en tuin. De rand is 10cm hoog  en 150cm lang de delen worden per 10 geleverd. De border rand wordt vervaardigd van 2mm cortenstaal.   De delen cortenstaal borderranden worden geleverd incl. zelftapper schroeven en verbinding delen . Grondpinnen en hoekstukken kunnen apart besteld worden.   De delen komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt, om dit proces te versnellen hebben we een speciaal product waardoor de cortenstaal producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur krijgen. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.

Cortenstalen borderrand recht 150×15 cm 2mm set van 10 stuks

 168,95
Deze borderrand is niet omgezet maar recht en geeft een hele strakke scheiding tussen gras en tuin. De rand is 15cm hoog  en 150cm lang de delen worden per 10 geleverd. De border rand wordt vervaardigd van 2mm cortenstaal.   De delen cortenstaal borderranden worden geleverd incl. zelftapper schroeven en verbinding delen . Grondpinnen en hoekstukken kunnen apart besteld worden.   De borderranden  komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen. Toch liever een kantopsluiting op maat? 

Cortenstalen plantenbak 125x125x60

Vanaf:  435,00
Deze Cortenstaal plantenbak is een roestbak van vierkant formaat. De bak is 125x125x60cm, ideaal voor kleinere of iets grotere planten. Bij Roestbakken.com kiezen wij voor kwaliteit en daarom worden de plantenbakken allemaal op maat voor u gemaakt.

Cortenstalen plantenbak 125x60x60

Vanaf:  327,50
Deze Cortenstaal plantenbak is een roestbak van rechthoekig formaat. De bak is 125x60x60cm, ideaal voor kleine boompjes of grotere planten. Bij Roestbakken.com kiezen wij voor kwaliteit en daarom worden de plantenbakken allemaal op maat voor u gemaakt.

Cortenstalen plantenbak 150x150x40 cm Vierkant

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: € 489,00.Huidige prijs is: € 399,00.
  Cortenstaal plantenbak met de afmeting 150x150x40cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen plantenbak 150x150x50 cm Vierkant

Vanaf:  435,00
  Cortenstaal plantenbak met de afmeting 150x150x50cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen plantenbak 150x150x60 cm Vierkant

Vanaf:  549,00
  Cortenstaal plantenbak met de afmeting 150x150x60cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen plantenbak 250x60x60

Vanaf:  495,00
Deze Cortenstalen plantenbak is een roestbak van rechthoekig formaat. De bak is 250x60x60cm, ideaal voor kleine boompjes of grotere planten. Bij Roestbakken.com kiezen wij voor kwaliteit en daarom worden de plantenbakken allemaal op maat voor u gemaakt.

Cortenstalen plantenbak 40x40x40

Vanaf:  137,50
Deze Cortenstaal plantenbak is een roestbak van vierkant formaat. De bak is 40x40x40cm, ideaal voor kleinere of iets grotere planten. Bij Roestbakken.com kiezen wij voor kwaliteit en daarom worden de plantenbakken allemaal op maat voor u gemaakt.