Home » Plantenbakken

Cortenstalen plantenbakken en bloembakken

Bent u op zoek naar duurzame en stoere plantenbakken voor uw tuin? Cortenstalen plantenbakken en bloembakken zijn uniek en zorgen voor een prachtige uitstraling in uw tuin. In dit artikel leest u alles over de voordelen van cortenstalen plantenbakken en welke verschillende vormen en maten er verkrijgbaar zijn. Daarnaast komt u meer te weten over cortenstalen bloembakken met en zonder bodem.

Cortenstalen plantenbak 125x125x60

Vanaf:  435,00
Deze Cortenstaal plantenbak is een roestbak van vierkant formaat. De bak is 125x125x60cm, ideaal voor kleinere of iets grotere planten. Bij Roestbakken.com kiezen wij voor kwaliteit en daarom worden de plantenbakken allemaal op maat voor u gemaakt.

Cortenstalen plantenbak 125x60x60

Vanaf:  327,50
Deze Cortenstaal plantenbak is een roestbak van rechthoekig formaat. De bak is 125x60x60cm, ideaal voor kleine boompjes of grotere planten. Bij Roestbakken.com kiezen wij voor kwaliteit en daarom worden de plantenbakken allemaal op maat voor u gemaakt.

Cortenstalen plantenbak 150x150x40 cm Vierkant

Vanaf:  399,00
  Cortenstaal plantenbak met de afmeting 150x150x40cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen plantenbak 150x150x50 cm Vierkant

Vanaf:  435,00
  Cortenstaal plantenbak met de afmeting 150x150x50cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen plantenbak 150x150x60 cm Vierkant

Vanaf:  549,00
  Cortenstaal plantenbak met de afmeting 150x150x60cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen plantenbak 250x60x60

Vanaf:  495,00
Deze Cortenstalen plantenbak is een roestbak van rechthoekig formaat. De bak is 250x60x60cm, ideaal voor kleine boompjes of grotere planten. Bij Roestbakken.com kiezen wij voor kwaliteit en daarom worden de plantenbakken allemaal op maat voor u gemaakt.

Cortenstalen plantenbak 40x40x40

Vanaf:  137,50
Deze Cortenstaal plantenbak is een roestbak van vierkant formaat. De bak is 40x40x40cm, ideaal voor kleinere of iets grotere planten. Bij Roestbakken.com kiezen wij voor kwaliteit en daarom worden de plantenbakken allemaal op maat voor u gemaakt.

Cortenstalen plantenbak 50x100x40 cm rechthoek L

Vanaf:  249,00
Cortenstaal plantenbak met de afmeting 50x100x40 cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar. Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om snelroest te bestellen.

Cortenstalen plantenbak 50x150x40 cm rechthoek XL

Vanaf:  299,00
Cortenstaal plantenbak met de afmeting 50x150x40 cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar. Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om snelroest te bestellen.

Cortenstalen plantenbak 50x200x40 cm rechthoek XXL

Vanaf:  349,00
Cortenstaal plantenbak met de afmeting 50x200x40 cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar. Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om snelroest te bestellen.

Cortenstalen plantenbak 50x50x35

Vanaf:  167,50
Deze Cortenstaal plantenbak is een roestbak van vierkant formaat. De bak is 50x50x35cm, ideaal voor kleinere of iets grotere planten. Bij Roestbakken.com kiezen wij voor kwaliteit en daarom worden de plantenbakken allemaal op maat voor u gemaakt.

Cortenstalen plantenbak 50x50x40cm

Vanaf:  119,00
Cortenstaal plantenbak met de afmeting 50x50x40 cm wordt in Nederland geproduceerd en is altijd snel leverbaar. Roestbakken.com zorgt ervoor dat u bak netjes en snel bij u thuis wordt afgeleverd. Onze cortenstaal bloembakken worden aan de bovenzijde dubbel omgezet met een rand van +- 4 cm om de bak een robuuste uitstraling te geven de bak wordt extra verstevigd door middel van ribben zodat er geen vervorming plaatsvind. De ondertand wordt ook netjes omgezet zodat de strakke lijnen ook aan de onderkant heeft.   De bakken worden standaard  zonder bodem geleverd. De Bloembakken komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om snelroest te bestellen.

Cortenstaal plantenbak en bloembakken

 Bent u op zoek naar duurzame en stoere plantenbakken voor uw tuin? Cortenstalen plantenbakken en bloembakken zijn uniek en zorgen voor een prachtige uitstraling in uw tuin. In dit artikel leest u alles over de voordelen van cortenstalen plantenbakken en welke verschillende vormen en maten er verkrijgbaar zijn. Daarnaast komt u meer te weten over cortenstalen bloembakken met en zonder bodem. 

Voordelen van cortenstalen plantenbakken

Cortenstalen plantenbakken geven een unieke en stoere uitstraling aan uw tuin. Nadat u de plantenbakken in uw tuin geplaatst heeft, gaat het materiaal door een roestproces en gaat het oxideren. Wanneer dit proces voltooid is, hebben de plantenbakken door de roestige kleur een warme uitstraling. Deze kleuren gaan goed samen met de kleuren van uw gras en planten en vormen ze een mooi geheel met de rest van uw tuin. Cortenstaal is ook nog eens ontzettend duurzaam. Het bestaat uit een mix van ijzer en andere stevige grondstoffen. Denk hierbij aan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Het materiaal is dan ook onderhoudsvrij en ook nog eens vrijwel onverwoestbaar. 

Verschillende vormen en maten bloembakken

Cortenstalen plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo kunt u kiezen uit verschillende breedtes, hoogtes en lengtes. Daarnaast kunt u kiezen voor plantenbakken met of zonder bodemplaat. Hebben onze plantenbakken niet helemaal de gewenste afmeting? We maken uw plantenbak van cortenstaal graag op maat, zodat deze perfect in uw tuin past en aansluit bij uw wensen. 

Cortenstalen plantenbak met of zonder bodemplaat?

Een plantenbak met bodemplaat kunt u helemaal vullen met tuinaarde. Hierdoor zijn plantenbakken met bodem geschikt voor kleine struiken of bomen. In cortenstalen plantenbakken zonder bodem kunt u een inzetbak van kunststof plaatsen. Hierdoor heeft u minder tuinaarde nodig en zijn planten beter bestand tegen invloeden zoals warmte en vorst. Daarnaast haalt u de inzetbak eenvoudig uit de plantenbak en kunt u de plantenbak altijd makkelijk verplaatsen. 

Vragen over cortenstalen plantenbakken

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over bloembakken en plantenbakken van cortenstaal nog vragen of wilt u een plantenbak op maat laten maken? Vul ons contactformulier in voor een afspraak of neem telefonisch contact op via 033 – 2990032. We staan u graag te woord!

Winkelwagen
Wij maken gebruik van functionele- en analytische cookies om jou beter te helpen. Door persoonlijke cookies willen wij jouw bezoek aan Roesbakken.com en toekomstige communicatie makkelijker, relevanter en persoonlijker maken