Home » Borderranden

Cortenstaal borderranden & Kantopsluitingen

Bent u op zoek naar mooie en unieke afscheiding in uw tuin? Met cortenstalen borderranden creëert u een warme uitstraling met een mooi kleurcontrast bij planten en gras. In dit artikel leggen we u uit wat de voordelen van cortenstaal borderranden zijn en hoe u rechte en gezette borderranden kunt gebruiken. Daarnaast leest u hoe u de borderranden eenvoudig zelf kunt plaatsen.

Cortenstalen borderrand gezet 150x2x25 cm (set van 10)

 287,95
Deze cortenstalen kantopsluiting is 150cm lang, 2cm breed (dat is de rand van de kantopsluiting) en 25cm hoog. De totale lengte van deze zet is 15 meter. Bij deze set zit inclusief:
  • 8  rechte koppelplaten
  •  zelftapschroeven
Al onze borderranden worden verkocht in sets van 10. Wilt u andere aantallen? U kunt ons dan mailen op info@roestbakken.com en dan maken wij voor u een offerte op maat. De borderranden  komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen borderrand omgezet 150x2x20 cm set van 10 stuks

 249,00
Kant opsluiting border rand cortenstaal,   Deze borderrand is 2cm omgezet hierdoor krijgt het een hele robuuste en  strakke scheiding tussen gras en tuin. De rand is 20cm hoog  en 150cm lang de delen worden per 10 geleverd. De border rand wordt vervaardigd van 2mm cortenstaal.     De delen cortenstaal borderranden worden geleverd incl. zelftapper schroeven en verbinding delen . Grondpinnen en hoekstukken kunnen apart besteld worden.   De borderranden  komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.    

Cortenstalen borderrand recht 10cm 150cm lang

 14,95
Kant opsluiting border rand cortenstaal,   Deze borderrand is niet omgezet maar recht en geeft een hele strakke scheiding tussen gras en tuin. De rand is 10cm hoog  en 150cm lang de delen worden per 10 geleverd. De border rand wordt vervaardigd van 2mm cortenstaal.   De delen cortenstaal borderranden worden geleverd incl. zelftapper schroeven en verbinding delen . Grondpinnen en hoekstukken kunnen apart besteld worden.   De delen komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt, om dit proces te versnellen hebben we een speciaal product waardoor de cortenstaal producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur krijgen. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen. Toch liever een kantopsluiting op maat? 

Cortenstalen borderrand recht 10cm hoog 150cm lang (set van 10)

 149,00
Kant opsluiting border rand cortenstaal,   Deze borderrand is niet omgezet maar recht en geeft een hele strakke scheiding tussen gras en tuin. De rand is 10cm hoog  en 150cm lang de delen worden per 10 geleverd. De border rand wordt vervaardigd van 2mm cortenstaal.   De delen cortenstaal borderranden worden geleverd incl. zelftapper schroeven en verbinding delen . Grondpinnen en hoekstukken kunnen apart besteld worden.   De delen komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt, om dit proces te versnellen hebben we een speciaal product waardoor de cortenstaal producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur krijgen. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen.

Cortenstalen borderrand recht 150×15 cm 2mm set van 10 stuks

 168,95
Deze borderrand is niet omgezet maar recht en geeft een hele strakke scheiding tussen gras en tuin. De rand is 15cm hoog  en 150cm lang de delen worden per 10 geleverd. De border rand wordt vervaardigd van 2mm cortenstaal.   De delen cortenstaal borderranden worden geleverd incl. zelftapper schroeven en verbinding delen . Grondpinnen en hoekstukken kunnen apart besteld worden.   De borderranden  komen aan in staal kleur, dan hebben ze nog niet de gewenste roest kleur dit kan een aantal weken duren voordat het de mooie roestkleur krijgt. Om dit proces te versnellen hebben we snelroest,  bij gebruik van onze snelroest krijgen de  producten al binnen een aantal keren inspuiten de gewenste  roestkleur. U kunt hier klikken om on product SNELROEST te bestellen. Toch liever een kantopsluiting op maat? 

snelroest 500ml

 8,95
Snelroest   Dit product zorgt ervoor dat uw Cortenstaal aankoop binnen de kortste keren de juiste roestkleur heeft door dit een of twee x te gebruiken op het cortenstalen onderdeel gaat komt de roestkleur direct mooi en egaal op het cortenstalen product. Door de snelroest op te sprayen en uitwrijven met een doek wordt de roestvorming mooi egaal en heeft u na een of twee x behandelen al het juiste resultaat. De flacon is voorzien van een spuitkop en heeft een inhoud van 500ml.

Voordelen van een cortenstaal borderrand

 Na het plaatsen van cortenstaal borderranden, vormt de kleur zich binnen enkele maanden door middel van een roestproces, waarin het materiaal gaat oxideren. Wanneer dit proces klaar is, geeft cortenstaal door de roestige kleuren een warme en unieke uitstraling aan uw tuin. Daarnaast is cortenstaal ontzettend duurzaam. Het heeft na het plaatsen namelijk geen behandeling of onderhoud meer nodig. Cortenstaal bestaat uit een mix van ijzer en andere stevige grondstoffen zoals koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Hierdoor is cortenstaal vrijwel onverwoestbaar. Cortenstaal wordt dan ook vaak gebruikt als materiaal in bruggen en gebouwen. 

Rechte of gezette borderranden

 De keuze voor een gezette of rechte kantopsluiting is een kwestie van smaak. Het voordeel van rechte borderranden, is dat deze door de dikte van twee millimeter eenvoudig te buigen zijn. U kunt er dus voor kiezen om een rechte borderrand te plaatsen of een borderrand met ronde vormen. Bij een gezette kantopsluiting is dit lastig. Een gezette kantopsluiting heeft een bovenrand die haaks op de rand staat. Hiermee creëert u strakke lijnen in uw tuin. Heeft u liever cortenstaal borderranden op maat? Ook dat kan. We helpen u graag met het bepalen en maken van borderranden in diverse diktes en afmetingen, zodat de cortenstaal borderranden perfect in uw tuin passen.  

Zo plaatst u een cortenstaal borderrand

 Voor u begint met het plaatsen van de kantophoging, bepaalt u als vanzelfsprekend de plaats waar u de cortenstalen borderranden graag wilt hebben. Vervolgens graaft u een sleuf, verwijdert u eventuele wortels en andere obstakels en plaatst u de borderrand eenvoudig in de sleuf. De borderrand zet u vast met grondpinnen. Voor meer stevigheid, maakt u gebruik van piketpaaltjes. Zodra de borderrand op de juiste plek staat, graaft u de sleuf weer dicht.  

Vragen over cortenstaal borderranden?

 Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over cortenstaal borderranden nog vragen of wilt u een plantenbak op maat laten maken? Vul ons contactformulier in voor een afspraak of neem telefonisch contact op via 033 – 2990032. We staan u graag te woord!

 

Winkelwagen
Wij maken gebruik van functionele- en analytische cookies om jou beter te helpen. Door persoonlijke cookies willen wij jouw bezoek aan Roesbakken.com en toekomstige communicatie makkelijker, relevanter en persoonlijker maken