Cortenstaal

De Start van Roestbakken.com

Cortenstaal producten het begin

Roestbakken.com is een bedrijf wat ontstaan is door een leuk idee. De cortenstalen bakken die op de site verkocht worden noemen wij ook wel: “Roestbakken”.

Dit idee in combinatie met de 2 eigenaren die samenwerkte om het bedrijf op te zetten, is Roestbakken.com uitgegroeid tot een professionele webshop met goede recensies! Bij Roestbakken.com zorgen wij dat de wens van de klant altijd bovenaan staat. Wij proberen dit ook altijd waar te maken door goed in contact te staan met de klant.

Al onze producten zijn met de handgemaakt. De cortenstalen plantenbakken en de cortenstalen kantopsluitingen. Hierdoor kunnen wij ook maatwerk op aanvraag behandelen. Met onze ervaring en apparatuur maken wij uw wens realiteit. De producten worden kant en klaar geleverd. Ze kunnen meteen in de tuin geplaats worden en worden al snel verroest. De verroeste kleur is nu erg modern en zorgt voor een moderne uitstraling in je tuin. Ook de kantopsluitingen worden steeds vaker gebruikt. Voor het afscheiden van een pad door je tuin, of een borderrand om hoogtes en stukken af te scheiden in je tuin. Dit in combinatie met de cortenstalen plantenbakken is een veel gevraagde look voor in de tuin.

Roestbakken.com levert producten van het merk : “CS-Designs”. Dit is een zusterbedrijf van Roestbakken.com. CS-Designs levert daarentegen stalen deuren. Bent u nog opzoek naar moderne stalen deuren? Kijk dan even op de site!

Cortenstaal producten